AdresDijkleger 14, 4131 MA, Vianen

Over ons

OTM Solutions is een landelijk opererend bedrijf gevestigd in Utrecht. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in transport, om onze missie waar te maken in ons vak, gaan we graag met u een samenwerking aan. Binnenkort kunt u bij ons terecht voor opslag en leasen van bedrijfswagens. Geen uitdaging is voor ons te groot! Met onze ligging in het midden van het land, hebben wij een uitstekende uitvalsbasis en is heel Nederland goed bereikbaar. Precies wat u nodig heeft voor pakketbezorging, snelle levering en levering van waardevolle documenten.

OTM Solutions is een jong en dynamisch bedrijf en sinds 2013 actief in de transportwereld. Met onze enthousiaste team met veel passie voor de transport vak, hebben wij ons in een korte tijd weten te positioneren en zijn tegenwoordig een begrip als het om transport gaat. Met grote opdrachtgevers zoals de grotere banken, telecomzaken en webshops in Nederland hebben wij veel vertrouwen kunnen winnen in de B2B markt.

OTM Solutions werkt alleen met gescreende chauffeurs die allen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van de justitie hebben. Wij hebben een divers wagenpark en kunnen voor diverse werkzaamheden het juiste vervoer beschikbaar stellen. De bedrijfswagens hebben minimaal euro 5 norm en zijn extra beveiligd met een gate lock, waarbij de veiligheid van uw pakketten en waardevolle spullen worden gegarandeerd. 

Bel me terug

Komt het even niet uit om ons te bellen? Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

OTM Solutions bezorger
óók hierom kiest u voor OTM Solutions
Gevestigde namen ging u voor
Flexibele bezorgtijden
99,9% op tijd!
Same-day delivery zonder tussenstop
Voordelige bulk-prijzen
Jong & dynamisch bedrijf
Vrijblijvend offerte aanvragen
Eigen accountmanager